Meditation – Rituals

Slowdown and Recharge
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Our Work

Voor het nederlandse retail merk Rituals hebben wij in combinatie met Top Life mee gebouwd aan een VR meditatie applicatie. De applicatie is nog in ontwikkeling en willen dit al graag me jullie delen. De ervaring zal straks als eerste te zien zijn in de Flag Ship Store van Rituals in Amsterdam. Deze zal in de 2de helft van 2020 open gaan.

Clients

Rituals – Website

Tasks

In de ervaring, die beleeft dient te worden liggend in een relax stoel, zal je terug brengen naar een rustigere versie van je zelf. Tijdens de ervaring wordt je mee genemen op een reis door 3 elementen die uit de oosterse meditatie kunst komen. Per element zijn er 2 omgevingen gebouwd waarbij er in de eerste 4 levels veel gebruik wordt gemaakt van “photo scanned assets”. Dit zijn 3d modellen die op basis van fotos door een algoritme inelkaar worden gezet. En zo als je ziet zorgen deze modellen voor zeer hoge kwaliteit. De hele ervaring zal op den duur uitgevoerd merden met een voice over die je begeleid door de meditatie.

In dit project zijn we ook een samenwerking met HP aan gegaan die ons ondersteunen in onze uitdagingen op het geboed van hardware. Denk hierbij een sterke werkstations en VR headsets.